Sayfalar

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Hitman: Absolution daha geniş kitleye hitap edecek

Yeni oyunları Hitman: Absolution'ın duyurulması ile birlikte hareketli günler geçirmeye başlayan yapımcı firma IO Interactive, yeni Hitman ile oyuncu profillerini genişletmeyi planladıklarını açıkladı.

Hitman: Absolution yapımcılarından Tore Blystad, serinin önceki oyunlarının aksine, sadece hardcore oyunculara değil, herkese hitap edecek bir yapım olması için çalıştıklarını söyledi. Önceki oyunların oynanmasının çok zor olduğunu ve bu nedenle de kısıtlı bir çevre tarafından benimsendiğini belirtti.
Yeni oyunda yapacakları yeniliklerden bahsederken, daha kolay bir oynanış ile bol etkileşim oluşturacaklarını söyleyen Blystad, önceki bölümlerin hayranlarını da yeni oyuna yabancılaştırmamak için özen gösterdiklerini söyledi.

Yapay zeka konusunda da özel çalışmalar yaptıklarını söyleyen Blystad, düşmana yaklaştığınız açının ve karakterlerin görüş mesafesinin gerçekçi biçimde oyuna aktarıldığını belirtti. Açık dünya oyunlarda kanayan bir yara olan yapay zekanın, Hitman Absoluiton'da gerçekçi ve olayların gidişatına göre değişiklik gösteren bir yapıda olacağını söylendi.

Kolaylaştırılacak oyun yapısının, sıkı Hitman hayranlarından nasıl tepki alacağı ise merak konusu.

Hitman: Absolution'ın çıkış tarihi henüz kesinlik kazanmasa da önümüzdeki sene PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder