Sayfalar

1 Haziran 2011 Çarşamba

Call of Duty Elite'ın betası herkese açık olacak

Activision'ın kısa süre önce resmi olarak duyurduğu yeni projesi Call of Duty Elite'ın betası, bu yaz aylarında tüm oyuncular tarafından denenebilecek. Alınacak öneri ve şikayetler doğrultusunda da yeni geliştirmeler ve düzenlemeler yapılacak.

Call of Duty: Elite, içinde Free ve Premium üyelik tiplerini barındıran, ana teması Call of Duty olan online bir ağ. Premium sürümü için aylık bir ücret talep edilirken, bu üyelik türünde oyuna dair yeni eklentiler ve DLC paketleri gibi ürünlere sahip olunabilecek. 

Activision, Call of Duty Elite için "bugüne kadar yaptığımız en heyecanlı ve iddialı projelerden bir tanesi" yakıştırmasını yapıyor. Tabii ki ana amaç ise, sıklıkla karşılaştığımız "hile yapan oyuncu" faktörünü ortadan kaldırmak. Elite sayesinde oyuncu takibi kolaylaşacak ve herhangi bir hile durumunda direkt müdahale edilebilecek.


Bu uygulama Sony'nin de dikkatini çekmişe benziyor. Zira Sony Computer America'nın önde gelen isimlerinden Rob Dyer, Call of Duty Elite'ı beğendiğini, bu uygulamanın diğer firmalar için de örnek olabileceğini dile getirdi.

Call of Duty Elite, tam kapasite olarak kasım ayında çıkacak olan Modern Warfare 3 ile beraber oyuncularla buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder